2.0 HDi 136 KM - opinie


Posty:
10
Dołączył:
2 mar 2014, o 23:32

2.0 HDi 136 KM - opinie

Postprzez blueglobe » 2 mar 2014, o 23:34

Wg mnie jest to chyba najlepszy silnik diesla do tego samochodu.
Jakie macie zdanie na ten temat ?

Posty:
17
Dołączył:
8 mar 2014, o 06:35
Auto:
Peugeot 407 2.0HDi 2005r.

Re: 2.0 HDi 136 KM - opinie

Postprzez akon89 » 10 mar 2014, o 00:19

Witam. Też tak uważam. Jestem zadowolony z silnika. Żeby auto było lżejsze to moc wtedy idealna. Fap został wyrzucony jak go kupiłem i polecam ten zabieg. Jedyny problem co mi stwarzało i stwarza to wentylator chłodnicy. Rozwalił się po roku od zakupu auta,kupiłem używany i po miesiącu znowu się rozwalił lecz teraz w tym miesiącu kupię nowy tylko cena jest wysoka bo ponad 1tys zł. Spalanie jest na dobrym poziomie,kultura pracy ładna,cichy jak na diesla. Oleju nie bierze (tzn. jakieś ml ubędzie,ale to jak w każdym aucie). Silnik polecam jak najbardziej. Auto mam ponad 4 lata,przejechałem na nim jakieś 50tys\km i z silnikiem zero problemów. :)

Posty:
10
Dołączył:
2 mar 2014, o 23:32

Re: 2.0 HDi 136 KM - opinie

Postprzez blueglobe » 10 mar 2014, o 11:55

Silnik najbardziej bezproblemowy w porównaniu np. 1.6 HDi oraz innych diesli. FAPA faktycznie warto usunąć. Nie jest to już takie drogie.

Jak to dobrze, że większość ludzi uprzedzonych jest to francuskich samochodów, dzięki temu można kupić w miarę dobry rocznik LWA za niewielkie pieniądze :D

Posty:
4
Dołączył:
11 mar 2014, o 22:56
Auto:
PEUGEOT

Re: 2.0 HDi 136 KM - opinie

Postprzez kraster » 12 mar 2014, o 00:28

blueglobe napisał(a):
Jak to dobrze, że większość ludzi uprzedzonych jest to francuskich samochodów, dzięki temu można kupić w miarę dobry rocznik LWA za niewielkie pieniądze :D


Tylko szkoda, że te auta dalej będą szybko traciły na wartości :(

Posty:
18
Dołączył:
2 mar 2014, o 19:20

Re: 2.0 HDi 136 KM - opinie

Postprzez efotografik » 12 mar 2014, o 22:48

Nie ma się czym przejmować, sprzedasz i kupisz młodsze ;)

Posty:
4
Dołączył:
18 maja 2014, o 14:31
Auto:
czterystasiódmyRHR

Re: 2.0 HDi 136 KM - opinie

Postprzez seba » 18 maja 2014, o 14:48

to i ja coś powiem od siebie. Użytkowałem RHY w 206 rewelacja
RHY w berlingo, ok
RHS W 307 SW
i teraz RHR w 407 sw, do żadnego nie mam większych zastrzeżeń ale... jednak jest coś co mi nie daje spokoju, każdy z nich bez względu na przebieg nie pali tak jak powinien, tzn. ciepły czy zimny lato czy zima nie pali na dotyk czyli na pół obrotu silnika. A powinien, w 1.6 nie ma tego problemu.
Ogólnie silnik udany i nie mam większych zastrzeżeń. ;)

Posty:
1
Dołączył:
26 lis 2016, o 19:29
Auto:
Peugeot 407 SW 2.0 HDI 136 km

Re: 2.0 HDi 136 KM - opinie

Postprzez Jacobobbo » 26 lis 2016, o 19:30

U mnie Peugeot 407 SW 2.0 136 km HDI rok 2005 spalanie jest ok 7,5 autostrada ( 130-140 km/h ) oraz miasto to masakra ok 10-11. Jeżdzę normalnie bez ciśnienia starając się trzymać obroty w granicach 1800-2500. Olej Total Quartz po wymianie i czyszczony DPF środkiem K2. Auto kupione miesiąc temu. Przebieg 78 tys. Co może być nie tak, bo to dramat. Co może być nie tak ?

Posty:
1
Dołączył:
14 sie 2017, o 09:30
Auto:
Peugeot 407 sw, 2.0 HDI 2005

Re: 2.0 HDi 136 KM - opinie

Postprzez akadius10 » 14 sie 2017, o 09:37

A ja też nie miałbym zastrzeżeń do silnika, jednak jest coś co nie daje mi normalnie cieszyć się z jazdy. Mianowicie "chyba" FAP. Wiem, wiem wyrzucić, ale gdybym chciał jednak go mieć to jak żyć i co robić aby przy trybie miejskim sie nie zacinał co 100 km albo i częściej. Na chwilę obecną tak się dzieje. Załączam filmik na którym widać zachowanie auta i proszę o jakieś rady czy to aby na pewno fap??
https://www.youtube.com/watch?v=2piYQNcR7Oc

Posty:
52
Dołączył:
13 kwi 2016, o 20:49
Lokalizacja:
Bełchatów
Auto:
407 2.0 HDI '09

Re: 2.0 HDi 136 KM - opinie

Postprzez kubala » 14 sie 2017, o 12:06

To nie fap, raczej wtryski..
U mnie tak było jak wymieniłem sztuke i niezakodowałem go w ECU

Posty:
1
Dołączył:
22 sty 2018, o 16:36
Auto:
Peugoet 407 2.0 HDI 2005

Re: 2.0 HDi 136 KM - opinie

Postprzez Krystian » 22 sty 2018, o 16:46

Witam. Ja mam ten silnik i mam problem bo auto jest tak jakby zamulone poniżej 2tys obrotów. Dodatkowo szarpie jak mu się depnie do spodu jeśli jest poniżej 2tys obrotów i dojdzie powyżej 2tys i przestaje szarpać(szarpie z 2-3 razy). Wymieniłem dość sporo rzeczy w nim. ma nowe 2 wtryski, góra silnika była robiona 2x i 1x dół silnika
Następna strona

Powrót do Diesel


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


cron